Διαμονη

Προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους δωματίων για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δίκλινα, τρίκλινα ή διαμερίσματα. Το φιλικό προσωπικό μας θα εξασφαλίσει ότι η διαμονή σας μαζί μας είναι θα χαλαρωτική και ευχάριστη!

Κάθε στούντιο είναι εξοπλισμένο με δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, κουζίνα με κουζινάκι, ψυγείο, μπαλκόνι και ιδιωτικό μπάνιο.

Δικλινο Στούντιο

Δικλινο Στούντιο

Τα δίκλινα στούντιο είναι πλήρως ανακαινισμένα, κομψά διακοσμημένα και ιδανικά για 2 άτομα. Καθένα είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα, μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και είναι πλήρως εξοπλισμένα με ότι χρειάζεστε. Τα δίκλινα στούντιο διαθέτουν επίσης βεράντες με θέα στο βουνό, στον κήπο ή στη θάλασσα.

Έως δύο άτομα
Θέα βουνό
Εγγύηση καλύτερης τιμής

περισσότερα...

Δίκλινο Στούντιο με θέα στη θάλασσα

Δίκλινο Στούντιο με θέα στη θάλασσα

Τα Δίκλινο στούντιο με θέα στη θάλασσα είναι πλήρως ανακαινισμένα, κομψά διακοσμημένα και ιδανικά για 2-3 άτομα. Καθένα είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι και μια πολυθρόνα κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα, μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και είναι πλήρως εξοπλισμένα με ότι χρειάζεστε. Τα Δίκλινο στούντιο με θέα στη θάλασσα διαθέτουν επίσης βεράντες με θέα στο βουνό, στον κήπο ή στη θάλασσα.

Έως δύο άτομα
Θέα βουνό
Εγγύηση καλύτερης τιμής

περισσότερα...

Διαμερισμα

Διαμερισμα

Τα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων είναι ιδανικά για 4 άτομα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε, διαθέτουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ διαθέτει και δική του τηλεόραση. Στην είσοδο του διαμερίσματος υπάρχει η μικρή κουζίνα που έχει όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξετε ποτά και ελαφριά γεύματα. Το ξεχωριστό μπάνιο διαθέτει ντους, τουαλέτα και νιπτήρα. Η ιδιωτική βεράντα είναι επιπλωμένη και είναι ιδανικό σημείο για χαλάρωση.

Έως τέσσερα άτομα
Θέα βουνό
Εγγύηση καλύτερης τιμής

περισσότερα...